Termeni si Conditii

  1. Identificarea comerciantului online

 

 

 

Site-ul www.ecofructsultana.ro, numit in continuare ECOFRUCTSULTANA.RO, este proprietatea SC ECO FRUCT SULTANA SRL, fima inregistrata in satul Sultana, comuna Manastirea, judetul Calarasi,  inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J51/256/2009, avand cod unic de inregistrare RO25639698, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta pe e-mail la urmatoarea adresa: office@ecofructsultana.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, livrare, colaborari si parteneriate sau prin telefon la numarul: 0760.651.477. 

 

II.   Despre ECOFRUCTSULTANA.RO

www.ecofructsultana.ro este un serviciu e-commerce/ comert electronic/ comert online/ prin internet care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

 

III. Proprietatea intelectuala

 

Intregul continut al site-ului ecofructsultana.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, programe si alte date - este proprietatea SC ECO FRUCT SULTANA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus, fara acordul scris al SC ECO FRUCT SULTANA SRL, se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

IV. Datele personale/ Politica de confidentialitate

 

Site-ul www.ecofructsultana.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar navigarea pe paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator /crearea unui cont de utilizator pe site. Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.ecofructsultana.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate. Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.ecofructsultana.ro. Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site. 

Daca aveti mai putin de 14 ani, puteti achizitiona produsele www.ecofructsultana.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. www.ecofructsultana.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie. 

www.ecofructsultana.ro va solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.ecofructsultana.ro. Acestea sunt necesare si pentru a avea posibilitatea de a va livra produsele comandate. 

Accesarea ecofructsultana.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. Eco Fruct Sultana S.R.L. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile S.C. Eco Fruct Sultana S.R.L sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de S.C. Eco Fruct Sultana S.R.L prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). S.C. Eco Fruct Sultana S.R.L se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

V. Produse si Servicii 

Produsele si serviciile sunt oferite in limita stocului disponibil. S.C. Eco Fruct Sultana S.R.L nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. Eco Fruct Sultana S.R.L. isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Eco Fruct Sultana S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. Eco Fruct Sultana S.R.L de la acest client.

 

VI. Preturile

Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie final va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

 

VII. Reducerile

Reducerile primite prin vocher sunt aplicabile doar produselor, nu si tarifelor de transport.

 

VIII. Metode de plata

Plata produselor comandate se poate face la livrarea produselor sau online cu cardul. In cazul platilor online, SC Eco Fruct Sultana SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate astfel trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

IX. Returnarea produselor 

 

Conform legislatiei in vigoare (ordonanta 130/2000) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta - Art.3, pct.2, alineatul I - contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliul consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca, nu pot fi reziliate unilateral. Ca urmare, odata livrate, produsele nu mai pot fi returnate. 

 

X. Forta Majora

 

www.ecofructsultana.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.ecofructsultana.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.ecofructsultana.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.ecofructsultana.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.ecofructsultana.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 

 

XI. Publicitatea

www.ecofructsultana.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.ecofructsultana.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de Confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

XII. Recenzii. Comentarii. Feedback

In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.ecofructsultana.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.ecofructsultana.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. www.ecofructsultana.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.ecofructsultana.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 

XIII. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.ecofructsultana.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, si Directiva 97/7/CE a Parlamentului European.Termenii si Conditiile www.ecofructsultana.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente.